PIRTS

Daudzi aizkrauklieši jau vairākkārt ierosinājuši Aizkrauklē izveidot pirti. Šobrīd par pirts izveidošanu radusies interese arī uzņēmējiem. Tāpēc vēlamies pajautāt aizkraukliešiem, vai Aizkrauklē, jūsuprāt, ir nepieciešama pirts ar iespēju nomazgāties (nevis kā izklaides vieta)? Lūdzam jūsu viedokli šajā jautājumā!

aizkraukle , 2009-03-10 14:23:10

ja ne kā izklaidi, tad neredzu tam jēgas: šāda pirts protams, ka nebūs bez maksas. katram ir sava vanna un duša mājās, kur nomazgāties par brīvu.
Bez šaubām, ka uzņēmēji ir ieinteresēti, sevišķi šajos laikos.

dina , 2009-03-10 15:21:53

Grūti teikt. Mani kaut kā nefascinē iespēja iet mazgāties vienlaikus ar citiem. Bet uz pirts lāviņas gulēt un būt apsegtam ar dvielīti- izskatīsies smieklīgi.

Uuuu , 2009-03-18 13:33:36

Zinu cilveekus, kuri katru nedeelu iet pirtii un ir par to sajuusmaa. Es ietu, ja buutu. Aizkrauklee jau kadreiz bija pirts. Tomeer nezinu, vai buutu daudz cilveeku. Ja, piemeram, buutu tvaika pirts,es noteikti ietu, jo man ta loti patiik.

Ince , 2009-03-19 19:41:22

Latvieši jau kopš sendienām zin un pazīst pirts veselību nostiprinošo iedarbību uz ķermeni un garu, tāpēc esmu "par" iespēju kaut reizi nedēļa tikt tādā labā tvaika pirtiņā. Lai top veselākā miesā arī veselāks gars. Vajag tikai sākt!

brīvais , 2009-03-25 11:11:32

Varbūt derētu padomāt arī par jauniešiem? Apnika jau mums pa rajonu braukāt pirts meklējumos(ARĪ ka izklaides vietu).
Manuprāt,ja cenas būtu pieejamas, tad uz tā varētu labi nopelnīt. :)

TX , 2009-03-28 02:40:24

Vai nevarētu pilsētas autobusi kuri kursē uz pagastu iet caur pilsētai. Mēs sen jau rakstījām un izteicām velmes par šo jautājumu, bet nekā. Autobusi kā kursē no autoostas pa veco maršrutu uz pagastu tā kursē. Viss mainās un strādājošo uz Jaunceltnes ielas palicis daudz mazāk un ATU reisu uz Rīgu arī vairs nav, vai tiešam tas ir tik problemātiski autobusam kursēt caur pilsētai.

saulīte , 2009-04-07 10:55:36

Arī piederos pie jauniešiem un uz izklaides vietām man labāk gribas braukt citur nevis Aizkrauklē. Ja godīgi, nezinu, kur gan te varētu būt pirts! Kaut gan tagad tas relaksācijas centrs ir tagad atvēries - tur normālas pirtis.

Kika , 2009-05-12 16:41:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)