Sporta halle
Sveiki! Man ir neliels jautājums! Sakiet lūdzu, kas notiek ar jauno sporta halli? Vai tik tiešām tā ir domāta tikai volejbolam un ir viena no piramīdām, kas drīz pārvērtīsies Aizkraukles grautā, jo cilvēkiem, ( tiem, kas nodarbojas ar citiem sporta veidiem, ne volejbolu ) nav iespēja šo halli izmantot, pēc viņu ieskatiem. Kādēļ netiek rīkotas aerobikas nodarbības, kuras ir tik ļoti pieprasītas. Kādēļ netiek domāts par šīs halles pilnvērtīgu izmantošanu?! Kam īsti viņa tika celta, jau tā Aizkr. nav daudz iespēju, kur pavadīt brīvo laiku!
Halli uzcēla, jp ES naudu iedeva. Nu halle uzcelta un miers mājās, neba nu tur kāds domā kā izmantot - standarts - basis, volejbols.
Protams, tas ir aktuāls jautājums! Jaunā sporta halle nav domāta tikai volejbolam, tajā var spēlēt basketbolu, handbolu, nodarboties ar vieglatlētiku. Tā kā halle nav pilnībā pabeigta, nav pabeigtas daudzas telpas, tai skaitā tās, kurās bija domātas aerobikas nodarbības un trenažieru zāle, arī šautuve nav pabeigta. Pašvaldības vadība strādā pie tā, lai uzņēmējiem rastos interese ienākt hallē un nodrošināt aizkraukliešus ar dažādām sportiskām aktivitātēm. Tā, piemēram, kāds uzņēmējs izrāda interesi par šautuves darbu. Vēl nav zināms, kā tiks nokārtots jautājums par aerobikas un trenažieru zālēm. Ir nopirkts arī aprīkojums, lai sporta hallē varētu nodrošināt futbola spēles. Sākotnēji tiek plānots tajā laist spēlēt mazos futbolistus, pēc tam laiks rādīs. Nav tā, ka pašvaldība halli uzcēla, lai tā stāvētu tukša, tai ir pietiekami noslogots grafiks, un daudzus sporta veidus izvērtē, pirms ielaiž hallē, jo negribētos, lai 2-3 gadu laikā mums būtu tajā jāiegulda nauda, lai remontētu sabojāto grīdu vai kaut ko citu. Tāpat arī nav taisnība, ka halle uzcelta par ES līdzekļiem - naudu tās celtniecībai deva pašvaldība, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, kā arī Aizsardzības ministrija. Turpmākos darbus gan pašvaldība cer veikt ar ES atbalstu, bet tas, visticamāk, būt tikai nākamgad.